Wederom een groot succes!

Als onderdeel van de herfstwandeling van het Noord Hollands Dagblad was het Bunkermuseum afgelopen zondag geopend. Een dag van te voren kregen we te horen dat er in plaats van 600 aanmeldingen ruim 1200 aanmeldingen voor de wandeling waren gedaan. Al met al was de inschatting voor we open zouden gaan: drukte!

Zondagochtend was Paul om acht uur op locatie om de laatste punten door te nemen met de organisatie. Rond negen uur waren ook Ties en Jacob op locatie en net iets na tienen kwam de eerste groep mensen in de bunker binnen.
Naast de te verwachten bezoekers van de wandeling was er ook publiciteit geweest voor de OpenStelling die we 2 oktober hadden. Er was rond twaalf uur dan ook een zeer divers gezelschap bij de bunker aanwezig.

Er waren bunkerliefhebbers uit Antwerpen, Groningen, IJmuiden en Den Helder aanwezig, kortom: uit alle uithoeken van het land en dus zelfs van over de grens. Maar nu: hoeveel mensen hebben de bunker bezocht?
Ruim duizend wandelaars bezochten de bunker en ruim tweehonderd bunkerliefhebbers die op onze publiciteit waren afgekomen.

Ook mochten we van Tom en Gunther een heuse H.E.S. 10 ontvangen, zoals die ooit bij ons in de M151 gehangen heeft. Deze gaan we opknappen en zal in de toekomst in de bunker te zien zijn. We sloten de dag af met een heuse BunkerBarbeque in een selecte groep.

Comments are closed.